Estones del Mar des de casa

Benvolgudes i benvolguts amics de l’Espai del Mar!
Demà, com cada dimarts, farem les “Estones del Mar” On us explicarem un conte i després us proposarem una manualitat a fer plegades!
Quan i on? A les 17h  ens trobem a https://meet.jit.si/EstonesdelMar
Com no podia ser d’altra manera, demà la història i la manualitat giraran al voltant de la diada de Sant Jordi! De fet hem creat la història especialment per a vosaltres :)
I ja us avancem que la manualitat serà fer un drac! Us apropem diferents propostes que hem trobat a pinterest, perquè pugueu decidir quin (o quins) voldreu fer: segons l’edat, el que teniu per casa i el disseny que més agradi als petits! Tot i així si teniu idees que no surtin aquí, endavant amb la creativitat!

Penseu també que segons la versió que trieu, potser aniria bé que avui ja preparessiu part del material (per exemple les oueres o les ampolles per a que la pintura s’assequi i pugueu manipular-ho bé demà!)


Si no disposeu dels materials, no us preocupeu, que uns colors i un paper sempre ens permetran l’expressió lliure i creativa de la mateixa manera!

Qualsevol dubte que tingueu no dubteu en escriure’ns

Us agrairíem també, si podeu, que ens confirmeu assistència contestant aquest correu, per esperar a estar totes abans de començar a explicar el conte. Si no podeu perquè aquests dies aneu molt sobre la marxa (molt comprensible) no us preocupeu en absolut i connecteu-vos tan bon punt pugueu!

Esperem que estigueu el millor possible! 
Fins demà!!