Tallers Participatius del Pla d’Actuació Municipal (PAM)

Dimarts 21 de gener, de les 18h a les 20h: Veïnat de la Platja (barris de La Pineda, Lluminetas i Baixador) – Espai Municipal del Mar.

A partir del 14 de gener del 2020 iniciem les sessions de formació en participació que us permetran exposar de manera eficaç els vostres comentaris, inquietuds i suggeriments en els debats del Pla d’Acció Municipal (PAM). El Pla d’Acció Municipal definirà tots aquells projectes que es realitzaran a Castelldefels durant els propers 4 anys i, per tant, és de la major importància que els duguem a terme de manera conjunta la ciutadania i l’administració.

La vostra participació és imprescindible per a una diagnosi real, que contempli el màxim de punts de vista sobre les necessitats de la ciutat, i que ha de dur-nos a una presa de decisions comuna dels objectius, projectes i accions a realitzar en la nostra ciutat. 

Per a aconseguir uns debats eficaços pensem que és molt important oferir-vos uns tallers de metodologia participativa, tant per clarificar conceptes com, sobretot, posar en pràctica les diverses maneres i fases de la participació:

– Compromís polític.

– Establiment dels “Límits del debat”: legals, pressupostaris, programàtics…

– Exposició d’objectius.

– Diagnosi de necessitats.

– Debats entre la diversitat de punts de vista.

– Negociació i presa d’Acords.

– Seguiment dels projectes i Fases de Retorn durant la seva execució.

– Avaluació conjunta d’impactes i resultats obtinguts.

Us animem a venir als tallers, per a resoldre dubtes i tenir més coneixements i eines per a una participació de qualitat. La participació des d’un inici, abans que els projectes ja estiguin redactats, és una necessitat per millorar la ciutat. 

Ru Pla

Regidora de Participació i Mediació ciutadanes