Inaguració del Punt de Trobada a l’Espai del Mar. 17 de novembre

Dissabte 17 de novembre a les 12,00h. al mateix Espai del Mar (passeig Marítim, 271-275) que acollirà una exposició fotogràfica amb fotografies històriques de la platja del nostre municipi. L’acte comptarà amb la conducció del regidor responsable del veïnat de la platja Antoni Casas, l’alcaldessa Maria Miranda i la regidora responsable d’Equipaments, Candela López. En el decurs de l’acte ens donaran la paraula als representants de les associacions de la platja, Victòria Girona de Baixador i Ramon Escolà de Lluminetes.

Prèviament a les 10,30h s’iniciarà la jornada amb una observació de taques i protuberàncies solars amb telescopi, a càrrec de l’Agrupació Astronòmica de Castelldefels i de Fora d’Òrbita, i a les 11,00 h es presentarà un nou rellotge de sol al passatge de la Platja de la Pineda (zona de vianants del Passeig Marítim), entre els carrers 11 i 13, i posteriorment es farà una passejada fins a l’Espai del Mar amenitzats pel grup Paranoia.

Es clourà amb un refrigeri a càrrec del restaurant A la Orilla.

Fotogaleria