Cicle de conferències/col·loquis “Plantes dels déus (o dels dimonis)”

Des de la Comissió d’Activitats de l’associació hem organitzat el cicle de conferències/col·loquis “Plantes dels déus (o dels dimonis)”. Les tres conferències de què consta aquest cicle estaran a càrrec del professor de Botànica de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona Carles Benedí.

“Plantes dels déus (o dels dimonis)”
A partir de tres espècies prou conegudes (Amanita muscaria, Papaver somniferum i Cannabis sativa) es revisaran de forma multidisciplinària diversos aspectes que ens permetran copsar la importància, la consideració i l’ús que han tingut aquestes plantes en diversos pobles i cultures des de l’antiguitat fins a l’actualitat.
Les tres conferències es realitzaran a “L’Espai del mar”. Passeig Marítim 271-275 tres dijous dels mesos d’abril i maig a les 19 h.

26 d’abril: “Amanita muscaria: el perquè d’un bolet màgic?”

Fotogaleria

10 de maig: “El cascall i l’opi: un regal celestial o diabòlic?”

Fotogaleria

24 de maig: “El cànnabis: una planta útil?”