Fotos Carnaval 2017 a la platja

La junta que es va constituir a primers del 2014 va arrancar a treballar sota les premisses d’un lema que sosté i impulsa l’activitat de la nostra Associació: “Per una platja de qualitat, viva i cívica”. Des de finals d’aquell mateix any, vam donar un pas endavant i vam començar a treballar en la definició d’un model de platja, a partir de les reflexions internes, del diàleg amb els diferents partits polítics de la ciutat i del debat en les Assemblees. Una mostra del resultat del procés es pot veure en l’acta de l’Assemblea de 17 de maig de 2015 i en les Revistes de 2014 i 2015 (LINK A L’acta de l’Assemblea i a les revistes)

Aquest any, hem continuat avançant amb la celebració del CARNAVAL A LA PLATJA, que hem organitzat conjuntament amb l’Associació de Veïns de LLuminetes i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La finalitat de celebrar activitats als nostres barris en dates de festes de tradició popular té el clar propòsit de vincular d’una manera directa els veïns de la platja en totes aquelles activitats festives que se celebrin a la ciutat. L’objectiu té un lema propi: “La platja té vida durant tot l’any”. A més, hi afegim la voluntat de recuperar tradicions populars de les zones costaneres. En la celebració del Carnaval a la Platja hem recuperat l’antiga tradició en què els infants cusen i enganxen petxines i closques de mol·luscs en una llarga capa blava que oferiran al Rei Carnestoltes, com a auguri d’alegria, bonança i una pesca abundosa durant tot l’any.

Fotogaleria

Dissabte 25 de febrer

CARNAVAL A LA PLATJA

Activitats organitzades per les Associacions de Veïns del Baixador i de Lluminetes.
10.30 h TALLER INFANTILS I PASSEJADA
Tots els nens i nenes disfressats esperaran l’arribada del Rei Carnestoltes al Club Nàutic (Carrer 514, núm. 1) amb un taller de maquillatge de cares i un taller per a guarnir la capa del Rei Carnestoltes.  Al finalitzar els tallers farem una passejada – ballada fins al c/ 4 i tornada al Club Nàutic.
A partir de les 11.30 h PHOTOCALL DE CARNAVAL a la sorra de la platja a l’altura del c/4. Tots els nens i nenes que vulguin podran fer-se fotos i tenir un record de Carnaval.
12 h a 13 h CORONAMENT DEL REI I LA REINA INFANTILS DEL CARNAVAL DE LA PLATJA. Per votació popular s’escollirà el Rei i la Reina infantils que seran coronats pel Rei Carnestoltes, al Club Nàutic (Carrer 514, núm. 1).
13 h 1R CONCURS DE TRUITES DE CARNAVAL
El lliurament de les truites es farà a la Sala Polivalent de l’Espai del Mar, situada al Club Nàutic ( planta 1), fins a les 12 h. Al finalitzar l’entrega de premis hi haurà una degustació popular de les truites participants i un aperitiu. Bases participació Concurs de truites de Carnaval.