Activitat d’avis a l’Espai del Mar

Durant uns mesos vam tenir la sort de comptar amb un col·laborador excepcional dins la Junta de l’Associació: El Rafel Illa. Entre moltes altres excel·lents contribucions, el Rafel va idear i impulsar les trobades d’avis de les tres residències que tenim a la platja: L’Oreneta, El Sol i Les Gavines. L’objectiu era crear un espai on els avis de les tres residències es poguessin trobar, conèixer-se i ampliar i enriquir la seva vida social, en un moment de les seves vides en què la possibilitat de tenir relacions personals es troba molt reduïda. El Rafel estava convençut que una Associació de Veïns ha de tenir com a finalitat constant construir un barri viu on les persones s’hi sentin potenciades i tinguin recursos per desenvolupar-se social i culturalment.

Les primeres trobades d’avis de les residències l’Oreneta, El Sol i Les Gavines es van realitzar al restaurant La Orilla, el setembre i l’octubre del 2015. Des d’aleshores, es vénen duent a terme a l’Espai del Mar, on els avis, a més de trobar-se i relacionar-se, gaudeixen fent activitats.

 Fotogaria primeres trobades d’avis